bild på Anna Gunnarsson som driver Anna's KroppsCentrum

Jag driver Anna’s Kroppscentrum och bor på en gård i Skåne tillsammans med min familj, två katter och ett gäng hästar.  Min resa har varit stabil på många sätt men ändå känts som en berg och dalbana och mina tankar har ofta dragits till hur vi människor fungerar, jag menar verkligen fungerar! Hur vissa saker vi upplever liksom fastnar i oss och andra bara upplever man och sen fortsätter det.  Vilken kapacitet vi besitter inom oss som aldrig får komma fram och visa sig. 

Jag har alltid trott och tror att det som händer oss var och en gör det av en anledning och det är något i det som händer oss som livet vill lära oss.  Det ena har lätt till det andra och i dag är jag utbildad aktoriserad Feldenkrais pedagog och diplomerad massör. Mitt brinnande intresse för hur hjärnan, nervsystemet, känslor och tankar hänger ihop har växt sig större och större. I ett samhälle där var och varannan lider av utmattning och psykisk ohälsa, smärta m.m. känner jag att jag vill bidra med mina passion för just dessa ämnen och hjälpa dig hitta din inre plats att finna lugn och ro, din styrka att ladda batterierna på. 

Sedan jag var liten har hästar varit ett stort intresse och jag har lagt mycket tid på att studera dessa underbara djur och hur vi på bästa sätt kan kommunicera med dem genom vår kropp.  Tillsammans med övriga bitar är detta ämnen som är bottenlösa på kunskap och där man aldrig blir fullärd.  Men jag vill lära mig mer och jag vill dela med mig av den kunskap jag redan har.

Jag vill att vi tillsammans lär oss mer om dig och hur du kan stötta dig själv, hitta din outnytjade potensial och använda hela dig själv i det DU vill göra, oavsett om det handlar om att må bättre eller du vill bli en bättre ryttare eller något annat som har med rörelse att göra.

Rörelse är liv!
Livet är en process.
Förbättra kvalité på processen och du förbättrar livet självt!

Öka din medvetenhet!

Kontakta mig - Anna gunnarsson