FUNKTIONELL INTEGRERING- FI

I dessa enskilda lektioner ligger du oftast på en lång och bred stoppad brits med bekväma kläder på. Med mina händer guidar jag dig med lätt beröring till att upptäcka nya saker med dig själv och hitta både nya och bortglömda rörelsemönster, och framför allt att det finns möjlighet att välja det som är bäst för dig just i stunden.

En spontan inlärning sker både på det medvetna men också på det omedvetna planet i hjärnan, det är därför inte säkert du upplever alla förändringar som sker direkt under eller precis efter lektionen eftersom vi startat upp processen under lektionen. I bland kan det ta upp till några dagar då man helt plötsligt lägger märke till att man gör något annorlunda, te.x att det är lättare att vrida sig och titta bakåt när man ska backa ut bilen från parkeringsplatsen. FI lektioner anpassas helt efter dina önskemål och behov.

Första lektionen varar 45 min, första gången vi träffas kan lektionen ta lite längre tid.
1 lektion 600 kr. 4 lektioner 2.000 kr

MEDVETENHET GENOM RÖRELSE

dessa grupplektioner lär jag dig att öka din medvetenhet genom lugna mjuka rörelser efter mina muntliga instruktioner, i vilka du utmanas att avspänt utforska varje moment på ett nyfiket  och fokuserat sätt. 

Ofta upplever du en omedelbar förbättring i din hållning och andning samt en ökad koncentration. Metoden är utmärkt för dig som vill öka din potential, bli mer effektiv och samtidigt fördjupa dig i hur din kropp fungerar.

 En lektion varar 60 min, första gången vi träffas kan lektionen ta lite längre tid. 

15 lektioner 1.800 kr, 10 lektioner 1.200 kr, 5 lektioner 600 kr, dropp in: 120

RIDLEKTIONER

Alla föds med en asymmetri i kroppen, en oliksidighet. Det innebär att du använder höger och vänster sida olika, utan att veta om det. Detta gör att du tex belastar ett ben mer eller drar upp en axel. Bara det faktum att du är höger eller vänsterhänt gör dig oliksidig. Detta påverkar hästen på ett negativt vis och gör det svårare för dig som ryttaren att kommunicera med din hästen. Så genom Feldenkrais® blir du medveten om dessa mönster och kan göra något åt det. 

 “NÄR DU VET VAD DU GÖR KAN DU GÖRA DET DU VILL”

Feldenkrais® hjälper hitta balans och jämnhet i kroppen, vilket gör att du kan sitta mitt över din häst och ha lika mycket vikt på båda sittbenen.

Genom att använda Feldenkrais® metodens filosofi och tekniker hjälper jag dig och din häst till gemensam balans harmoni och rakriktning. Jag hjälper dig som ryttare utveckla din ryttarkänsla.

En lektion är ca 30- 40 min.

1 lektion 350 kr inom 2 mils radie.

 Längre bort än 2 mil tillkommer  körersättning som man kan dela på om man är flera i samma område. 

WORKSHOP & FÖREDRAG

Jag åker ut och håller workshops inom olika områden, rehab/friskvård, sport/träning, musik/dans/ teater.

Är ni en grupp som vill fördjupa er inom något av dessa ämnen, tex Beridet bågskytte eller en mamma grupp, så hör av er. Jag skräddarsyr kurserna efter ert intresse.

Inom kort kommer det färdiga workshops som går att boka.

Hör av dig om du vill arrangera en kurs hos dig eller om du vill skriva upp dig på intresselista på kommande kurs arangerad av mig.

Öka din medvetenhet!

Kontakta mig - Anna gunnarsson