Anna’s KroppsCentrum

Stall A

Stallet byggdes sommaren 2016. Tanken är ett tradionellt stall med lösdriftsboxar. Mellanväggarna i boxarna är mobila och går att ta bort. Fördelen med kombinationen box lösdrift är att man kan välja efter väder och vind, individ och behov.

I den ena änden av stallet finns en loge där vi förvarar hö, halm och spånpellets på markplan. Vi har oxå en stor och rymlig foderkammare med vask och tvättmaskin, uppvärmd sadelkammare med gott om utrymme till alla saker. Toalett och spolspilta finns också. 

3 stora hagar och 3 mindre är fördelade på totalt 10 ha där ca hälften är vall och andra hälften är skog/ naturbete.

Stallet har också en liten träningsbana med bommar och annat hindermaterial, nära till skogen och ridhus. 

Här kan du skriva en lite längre presentation om dig eller ditt företag till dina besökare som vill veta lite mer ingående om vad du gör.

Några tips på vägen:

  • Tänk på att inte skriva för mycket text på startsidan

  • Använd många bilder i texterna för att lätta upp innehållet. Klicka på "Infoga bild" när du redigerar texten

  • Lägg in och anpassa en bild på logoplatsen och välj en egen bakgrundsbild till hemsidan. Det gör du under "Anpassa"

På den här sidan har vi använt sidfunktionen "Text med en bild" som exempel, men du kan enkelt lägga till fler färdiga sidor med olika användningsområden och design när du är inloggad och redigerar din nya hemsida. Det gör du under "Sidor".

Hoppas att du gillar hemsidan och snabbt kommer igång och upptäcker hur kul det är. Är det något du undrar över så kika gärna i vår förträffliga manual eller maila vår trevliga kundtjänst på info@dinstudio.se så hjälper de dig.

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.